Vă mulțumim pentru că ați fost alături de hotel Bulevard și vă asigurăm că întreaga echipă a hotelului va menține și pe viitor standardul ridicat al serviciilor oferite dumneavoastră.
În contextul evoluției rapide a răspândirii virusului #COVID19, am decis să oprim activitatea hotelului pentru perioada 20.03 – 15.04.2020, întrucât continuarea derulării acesteia ar pune în pericol sănătatea angajaților și clienților noștri.
Vă asigurăm de suportul întregii echipe și sperăm că situația actuală se va sfârși în cel mai scurt timp posibil. În această perioadă vă stăm la dispoziție la telefon 0741224770 sau email office@bulevard-predeal.ro
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă vom ține la curent în funcție de evoluția evenimentelor.
Vă urăm multă sănătate și sperăm să ne revedem cu bine cât mai curând.

camere disponibile

prezentarea tipurilor de camere disponibile

camera single

Hotelul dispune de 2 camere single dotate cu TV LCD, minibar, grup sanitar propriu si cabina de dus cu hidromasaj, seif, uscator de par, telefon, mocheta, acces internet.

Accesul cu animale nu este permis.

rezerva

camera dubla

Hotelul dispune de 21 camere duble. Acestea sunt dotare cu TV LCD, minibar, grup sanitar propriu si cabina de dus cu hidromasaj, telefon, seif, uscator de par, mocheta, acces internet.

Accesul cu animale nu este permis.

rezerva

apartament

Hotelul dispune de 8 apartamente, formate din dormitor si living (canapea extensibila), grup sanitar propriu si cabina de dus cu hidromasaj, minibar, seif, telefon, uscator de par, acces internet. Unele apartamente au balcon.
Accesul cu animale nu este permis.

rezerva

0741224770